Tillsyningsmän

Skapad : 20 Augusti, 2019

Föreningen söker fler tillsyningsmän för att kontrollera att regler följs och ordning upprätthålls på våra sjöar. Är du intresserad av att bli Tillsyningsman kontakta föreningen för mer information.

Kräftfiske

Skapad : 20 Augusti, 2019

Kräftfiskesäsongen är på intet sätt slut ännu (första onsdagen i augusti till årsskiftet) och föreningen säljer kräftfiskelotter i sjön Bönnern beläget i centrala Finspång. Priset är 700kr per lott och säsong. Kontaka föreningen vid intresse för att hyra en lott. Rapporter ger att det skall vara bra med kräftor och bra storlek.

Isättning av fisk i Lillskiren

Skapad : 20 Augusti, 2019

Den 7:e augusti satte föreningen i 500kg Regnbåge i Lillskiren för att fylla på beståndet för våra medlemmar och besökare. Fisken kommer ifrån Källefalls fiskeodling och håller prima kvalitet.

Gröna klistermärket

Skapad : 09 April, 2019

Fr.o.m. 20190409 skall medlemskortet ha det nya gröna årsmärket påklistrat.

För att få köpa fiskekort till Lillskiren till medlemspris (130 kr) skall detta medlemskort visas upp.

Har man inte med sig medlemskortet så får man köpa fiskekort till Lillskiren för icke medlemspriset (180 kr).

Årsmöte

Skapad : 21 Mars, 2019

Sedvanliga årsmötes förhandlingar och förslag till nytt reglemente och nya stadgar.

Föreningen bjuder sedvanligt på smörgåstårta med kaffe och läsk.

Hemvärnslokalen

Mathias Kaggs väg