Fiskekort

FISKEKORT

Nu är föreningen igång med tjänsten iFiske (www.ifiske.se) där du med fördel köper dina fiskekort, både månadskort, PutnTake-kort samt Medlemskap i föreningen. Tjänsten finns tillgänglig både i datorn eller via App i telefonen.

Du kan fortfarande köpa fiskekort på följande försäljningsställen:

-Leffes Cykel&Motor

-Statoil Finspång

-Viberga

Fiskekort för flytringsfiske i Lillskiren finns att köpa hos:

Leffes Cykel&Motor

Statoil Finspång

Kräftlotter

Kräftlotter säljs till sjön Bönnern.

700 kr.

Gäller mellan 2:a onsdagen i augusti till årsskiftet.

iFiske

Skapad : 20 Augusti, 2019

Föreningen håller på och förbereder för att vi 2020 skall kunna börja med fiskekort on-line via dator och smartphone. Detta sker i samarbete med iFiske, som är en tjänst på nätet och via App i telefonen som erbjuder köp av fiskekort mm. Tjänsten kommer att användas både till medlemskap i föreningen såväl som till köp av fiskekort till Lillskiren (Put and Take). Mer information kring hur det kommer att fungera kommer under hösten.