Djupkarta Lillskiren mm

Skapad : 10 Januari, 2020

Under fliken Lillskiren presenterar nu Föreningen en djupkarta över sjön för medlemmar och besökare.

Våra sjöar för fortfarande isfria men vintern ligger inför dörren så tänk på säkerheten när väl isen lägger sig.

Nytt Reglemente och Stadgar inför 2020

Skapad : 24 December, 2019

Inför 2020 så träder nytt Reglemente och nya Stadgar ikraft för föreningen. Du finner dem under Informationsfliken.

IFiske och Lillskiren

Skapad : 15 December, 2019

Som några av våra medlemmar eller besökare kanske har märkt så har föreningen placerat ut fiskekortsskyltar för iFiske vid våra sjöar. Detta är en del av lanseringen av iFiske, en digital tjänst där man nu kan köpa medlemskap och fiskekort hos oss, och som går i full drift till årsskiftet. Du kan redan nu göra följande;

• Som befintlig medlem förlänga ditt medlemskap för 2020. (Då betalar du ej inbetalningskortet som kommer i brevlådan till våren)
  • Som icke-medlem ansöka om medlemskap i föreningen för 2020.
  • Som både medlem och icke-medlem köpa Dagkort för Lillskiren, månadskort för våra andra sjöar mm.

Läs mer om detta under Fiskekort och Medlemskap samt hitta oss som "Finspångs FVF" i iFiske-appen eller på datorn.

Föreningen vill också meddela att det just nu avverkas det i skogarna runt om Lillskiren så vägarna är uppkörda och gropiga så ta det lungt när ni tar i fram på vägarna.

Skapad : 11 November, 2019

Förra veckan satte föreningen i 500kg Regnbåge i Lillskiren för att fylla på beståndet för våra medlemmar och besökare. Fisken kommer ifrån Källefalls fiskeodling och håller prima kvalitet. Detta blir den sista isättningen som görs innan isen lägger sig.

Skapad : 4 September, 2019

Idag satte föreningen i 500kg Regnbåge i Lillskiren för att fylla på beståndet för våra medlemmar och besökare. Fisken kommer ifrån Källefalls fiskeodling och håller prima kvalitet. Klunsar på >3kg finns med i isättningen denna gång.

Tillsyningsmän

Skapad : 20 Augusti, 2019

Föreningen söker fler tillsyningsmän för att kontrollera att regler följs och ordning upprätthålls på våra sjöar. Är du intresserad av att bli Tillsyningsman kontakta föreningen för mer information.

Kräftfiske

Skapad : 20 Augusti, 2019

Kräftfiskesäsongen är på intet sätt slut ännu (första onsdagen i augusti till årsskiftet) och föreningen säljer kräftfiskelotter i sjön Bönnern beläget i centrala Finspång. Priset är 700kr per lott och säsong. Kontaka föreningen vid intresse för att hyra en lott. Rapporter ger att det skall vara bra med kräftor och bra storlek.

Skapad : 20 Augusti, 2019

Den 7:e augusti satte föreningen i 500kg Regnbåge i Lillskiren för att fylla på beståndet för våra medlemmar och besökare. Fisken kommer ifrån Källefalls fiskeodling och håller prima kvalitet.

Gröna klistermärket

Skapad : 09 April, 2019

Fr.o.m. 20190409 skall medlemskortet ha det nya gröna årsmärket påklistrat.

För att få köpa fiskekort till Lillskiren till medlemspris (130 kr) skall detta medlemskort visas upp.

Har man inte med sig medlemskortet så får man köpa fiskekort till Lillskiren för icke medlemspriset (180 kr).

Årsmöte 2019

Skapad : 21 Mars, 2019

Sedvanliga årsmötes förhandlingar och förslag till nytt reglemente och nya stadgar.

Föreningen bjuder sedvanligt på smörgåstårta med kaffe och läsk.

Hemvärnslokalen

Mathias Kaggs väg